FC De Kampioenen 3 Forever

dekampioenen-203
15:45

4 februari, 2018

FC De Kampioenen Forever
Zondag 4/02 - 15:45 u

Duur: 1u40
Originele versie Nederlands zonder ondertitels
Kinderen toegelaten / Enfants admis
Genre: Komedie
Met: Jacques Vermeiren, Ann Tuts, Carry Goossens, Danni Heylen, Marijn De Valck, An Swartenbroekx, Herman Verbruggen, Carry Goossens …
Regie: Jan Verheyen
Première: 20/12/2017

 

DDT is “back in business” en slaagt er op sluwe wijze in om eigenaar te worden van FC De Kampioenen. Boma wordt meteen buitenspel gezet en onze Kampioenen worden vervangen door een nieuw team van jonge, getalenteerde spelers.
De Kampioenen zitten in zak en as en willen kost wat kost hun ploeg terug in handen krijgen maar dat kan alleen als ze ervoor voetballen: wie wint mag zijn ploeg “FC De Kampioenen” blijven noemen. Ze beseffen dat ze kansloos zijn tegen het team van DDT en beslissen om versterking te gaan zoeken in Babacouta, een dorp in Afrika waar Pol lang geleden nog voor Artsen Zonder Grenzen heeft gewerkt.
Het wordt een bewogen avontuur met tal van hindernissen en een race tegen de klok.
Komen de Kampioenen tijdig met Afrikaanse topspelers naar huis en winnen ze de o zo belangrijke match die zal beslissen over hun voortbestaan?

FC De Kampioenen 3 Forever is een productie van De Mensen en Gardner and Domm in samenwerking met één, Telenet, Het Laatste Nieuws, AG Insurance, Toerisme Zuid-Afrika en wordt verdeeld door Independent Films.