You were never really here

vakantieclichee

Jaarlijkse vakantie

  • 00Days
  • 00Hour
  • 00Min
  • 00Sec
More info
»
20:15

28 november, 2017

You never really here - première
Zaterdag - samedi 25/11 - 22:30 u
Dinsdag - mardi 28/11 - 20:15 u

Première – Duur: 1u35
Originele versie met tweetalige ondertitels / version originale sous-titrée bilingue
Kinderen niet toegelaten / Enfants non-admis
Genre: Thriller, Drama
Regie: Lynne Ramsay
Première: 15/11/17

Joe is een getraumatiseerde oorlogsveteraan die als een schaduw door het leven gaat. In dienst van een bevriende privé-detective krijgt hij de opdracht om de vermiste minderjarige dochter van een bekende politicus op te sporen. Wanneer hij haar redt uit een bordeel in Manhattan raakt hij echter verstrikt in een wereld van corruptie en wraak en roept hij een golf van extreem geweld op zich af.

YOU WERE NEVER REALLY HERE is een beklemmende drama thriller van Lynne Ramsay (WE NEED TO TALK ABOUT KEVIN) met in de hoofdrol Joaquin Phoenix (Inherent Vice, Her, The Master). Geselecteerd voor de Officiële Competitie en winnaar Beste Acteur en Beste Screenplay van het Filmfestival van Cannes 2017.

Synopsis: Joe est un vétéran de la guerre traumatisé qui n’est plus que l’ombre de lui-même. Travaillant pour le compte d’un ami détective privé, on lui confie la mission de retrouver la trace de la fille disparue d’un homme politique en vue. Lorsqu’il la sauve d’un bordel à Manhattan, il se retrouve prisonnier d’un monde baignant dans la corruption et une extrême violence.

YOU WERE NEVER REALLY HERE est le nouveau thriller oppressant de Lynne Ramsay (WE NEED TO TALK ABOUT KEVIN) avec Joaquin Phoenix (Inherent Vice, Her, The Master).