SENIORENNAMIDDAG

thelionking203

The Lion King

  • 00Days
  • 00Hour
  • 00Min
  • 00Sec
More info
»

28 februari, 2019 Vertoning start om 14:15 u

The Favourite

U hoeft nu niet per se ouder te zijn dan 50 om mee te genieten van de geselecteerde films. Uiteraard passen wij het filmprogramma aan voor senioren. Zo temperen wij de décibels en verlichten wij de zaal meer dan bij onze reguliere voorstellingen. De inkom voor deze vertoningen bedraagt € 8,00/persoon. Voor of na de film is er koffie met iets lekkers (inbegrepen in het ticket). Voor deze voorstellingen dient u zich wel vooraf in te schrijven en uw ticket te betalen. Dit kan tot en met 23/10  ofwel in de cinema tijdens de openingsuren of per mail cinemario@busmail.net.

Originele versie met tweetalige ondertitels / Version originale sous-titrée bilinque
Genre: Biografie, Historische film
Duur: 2u
Met Emma Stone, Rachel Weiz, …
Land: Ierland, Engeland
Regie: Yorgas Lanthinos

The Favourite: Engeland, begin achttiende eeuw. Centraal staat de relatie tussen koningin Anne en haar vertrouwelinge, adviseur en geliefde Sarah Churchill, de hertogin van Marlborough. Hun levens veranderen voorgoed door de aankomst van Sarahs jongere nicht Abigail. Al snel veranderen de dynamieken tussen de vrouwen en pogen ze invloed uit te oefenen op de koningin en op het paleis.

Synopsis: Durant le règne de la reine Anne, dernière monarque de la Maison Stuart, les femmes de la cour s’opposent dans la course au pouvoir, au milieu d’un triangle amoureux.