SENIORENNAMIDDAG

willtura203

27 september, 2018 start om 14:15 u - film duurt 1u30

We proberen deze formule enkele keren per jaar te herhalen op de 4de donderdag van de maand

Première – Duur: 1u30
Originele versie Nederlands zonder ondertitels – Version originale flamande sans sous-titres
Regie: Dominique Deruddere
Land: België
Première: 12/09/2018

U hoeft nu niet per se ouder te zijn dan 50 om mee te genieten van de geselecteerde films. Uiteraard passen wij het filmprogramma aan voor senioren. Zo temperen wij de decibels en verlichten wij de zaal meer dan bij onze reguliere voorstellingen. De inkom voor deze vertoningen bedraagt € 7,00/persoon. Voor of na de film is er gratis koffie met iets lekkers. Voor deze voorstellingen dient u zich wel vooraf in te schrijven en uw ticket te betalen. Dit kan tot 2 dagen voor de voorstelling per e-mail ofwel in de cinema tijdens de openingsuren of door overschrijving.

Will Tura Hoop doet leven: Jean Kluger, die 50 jaar lang Wills producer en uitgever was, heeft regisseur Dominique Deruddere gevraagd om zijn visie over de artiest te verfilmen.
‘De Keizer van het Vlaamse lied’ is erg gesteld op zijn privacy, maar in deze film wordt aan de hand van privé foto- en filmmateriaal voor het eerst een beeld geschetst van de persoonlijke kant van de artiest. Het resultaat is een compromisloos beeld van ’s mans rijkgevulde leven dat off screen wordt verteld door Jan Decleir.