Hope

clichee-stayhome1

COVID19-maatregelen

  • 00Days
  • 00Hour
  • 00Min
  • 00Sec
More info
»
15:45

28 oktober, 2020

Hope - LAATSTE vertoning - OV/OT

Laatste vertoning – Duur: 2u06
Originele versie met tweetalige ondertitels / Version originale sous-titrée bilinque
Genre: Drama
pictogram-al
Land: Noorwegen
Regie: Maria Sødahl
Première: 14/10/2020

HOPE is een eerlijk en gevoelig drama van Maria Sødahl, gebaseerd op haar eigen ervaringen. Wat gebeurt er met de liefde wanneer je nog maar drie maanden te leven hebt?
Na een succesvolle internationale tour met haar dansgezelschap, keert Anja (Andrea Bræin Hovig) terug naar huis om Kerst te vieren. Daar wacht haar gezin op haar: partner en theaterregisseur Tomas (Stellan Skarsgård, CHERNOBYL, MAMA MIA, MELANCHOLIA), hun drie biologische kinderen, en de drie kinderen uit Tomas’ eerste huwelijk. Maar vlak voor Kerst krijgen Anja en Tomas nieuws dat inslaat als een bom: Anja heeft een hersentumor en niet lang meer te leven. Samen proberen ze een manier te vinden om het nieuws te delen met hun familie. In de tijd die volgt wordt de relatie tussen Anja en Tomas hevig op de proef gesteld.

Synopsis: En route vers l’Europe, Hope rencontre Léonard. Elle a besoin d’un protecteur, il n’a pas le cœur de l’abandonner. Dans un monde hostile où chacun doit rester avec les siens, ils vont tenter d’avancer ensemble, et de s’aimer.