Once upon a time in Hollywood

sonic203

Sonic

  • 00Days
  • 00Hour
  • 00Min
  • 00Sec
More info
»
20:15

13 oktober, 2019

Once upon a time ... in Hollywood - LAATSTE vertoning

Laatste vertoning – Duur: 2u40
Originele versie met tweetalige ondertitels / Version originale sous-titrée bilingue
Kinderen toegelaten / Enfants admis
Genre: Politie, Drama, Thriller
Regie: Quentin Tarrantino
Première: 14/08/2019
Inkom: € 8,00

25 jaar nadat Quentin Tarantino er de Gouden Palm kreeg voor ‘Pulp Fiction’, scheerde hij opnieuw hoge toppen op het festival van Cannes met zijn langverwachte 9de film. ‘Once Upon a Time… in Hollywood’ is een prachtige ode geworden aan de laatste gloriedagen van Hollywood aan het eind van de jaren ‘60. Met voor het eerst samen op het scherm: wereldsterren Leonardo DiCaprio en Brad Pitt, als een vervagende televisiester en zijn stunt-double. Met Margot Robbie als Sharon Tate. Met opnieuw een fantastische soundtrack. Niet te missen!
Once upon a time in Hollywood:
 De zomer van 1969. Een tv-acteur, Rick Dalton genaamd, heeft slechts in een succesvolle westernserie gespeeld en verlangt naar meer succes. Cliff Booth, zijn rechterhand en stuntman, verlangt echter ook naar een filmcarrière. Het verhaal van Dalton doorkruist de moord op zijn buurvrouw Sharon Tate en vier van haar vrienden door de Charles Mansons sekte.

Synopsis: Once Upon a Time… in Hollywood de Quentin Tarantino s’immerge dans le Los Angeles de 1969, lieu où tout est en perpétuel changement. La star télévisuelle Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) et sa doublure cascade Cliff Booth (Brad Pitt) tracent leur route dans une industrie qu’ils ont de plus en plus de mal à reconnaitre.