SENIORENNAMIDDAG

sonic203

Sonic

  • 00Days
  • 00Hour
  • 00Min
  • 00Sec
More info
»
14:15

24 oktober, 2019

Vooraf inschrijven noodzakelijk
op cinemario@busmail.net

Première – Duur: 2u
Originele versie met tweetalige ondertitels / Version originale sous-titrée bilingue
Duur: 2u02
Genre: Drama
Land: VS
Met: Maggie Smith, Allen Leech, Michelle Dockery
Première: 25/09/2019

U hoeft nu niet per se ouder te zijn dan 50 om mee te genieten van de geselecteerde films. Uiteraard passen wij het filmprogramma aan voor senioren. Zo temperen wij de décibels en verlichten wij de zaal meer dan bij onze reguliere voorstellingen. De inkom voor deze vertoningen bedraagt € 8,00/persoon. Voor of na de film is er koffie met iets lekkers (inbegrepen in het ticket). Voor deze voorstellingen dient u zich wel vooraf in te schrijven en uw ticket te betalen. Dit kan tot en met 23/09  ofwel in de cinema tijdens de openingsuren of per mail cinemario@busmail.net.

De televisieserie Downton Abbey volgde het leven van de familie Crawley en de bedienden die aan het begin van de 20e eeuw voor hen werkten in een Edwardiaans Engels landhuis.
Gedurende de 6 seizoenen, won de serie 3 Golden Globe Awards, 15 Primetime Emmy Awards, 69 Emmy nominaties in totaal, waardoor Downton Abbey de meest genomineerde niet-Amerikaanse televisieshow in de geschiedenis van de Emmy’s is – en zelfs een speciale BAFTA-award en een Guinness World Record voor de hoogst gewaardeerde TV-show in de loop van de tijd heeft gewonnen.

Synopsis: La famille Crawley mène une vie paisible à Downton Abbey jusqu’à ce qu’une incroyable nouvelle vienne perturber le château : le Roi et la Reine désirent y séjourner. La famille sera-t-elle prête à accueillir ces majestueux visiteurs?